Spagetti, eller rettere sagt tagliatelle med kjøttsaus!!

4 personer
Ingredienser:
Ca 400 g. Karbonadedeig
1 gulrot
1 liten løk
Ca 50 g. Sellerirot eller stang
1 kinahvitløk
1/2 rød chili
Ca 3 ss tomatpure
1 boks hakkete tomater

Urter fra hagen, som feks. Estragon, timian, persille og basilikum!

1 pk tagliatelle/500 g.

Skrell og finkutt løk, gulrot og sellerirot. Gjør det samme med hvitløk, chili og urter.

Sett vann til pastaen på kok, ha i litt salt før du tilsetter pastaen og kok etter anvisning på pakken.

Imens varmer du stekepannen, har i nøytral olje, deretter en god klatt meierismør før karbonadedeigen tilsettes.
Stek til den er brun, ha i finhakket, løk, gulrot og selleri. Bland det godt i, før du tilsetter, finkuttet hvitløk,chili og urter. Ha i tomatpure. Sviss dette litt sammen med det andre før du har i hakkete tomater fra boks og ca 1-2 dl vann. La dette koke noen minutter til du får en fin konsistens, smakene får satt seg og grønnsakene blir møre! Smak til med salt, pepper, Evt litt sukker tilslutt.

Imens heller du av kokevannet fra pastaen, blander i litt olje så den ikke klebrer seg.

Anrett lekkert i en dyp skål med en urt på toppen! Server gjerne nystekt brød med smør til!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stephaniebang

stephaniebang

26, Trondheim

Blid og glad jente fra Bergen som har bosatt meg i Trondheim, sammen med min samboer Tommy og våre to barn, Tobias og Julie. Utdannet kokk og er lidenskapelig opptatt av mat, både til hverdags og fest.

Kategorier

Arkiv

hits