Verdens beste sjokoladefondant!

Dette er min favorittdessert!!
Hva er vel bedre enn varm sjokoladefondant med vaniljeis på en varm høstkveld!

Oppskrift:
125 g meierismr
125 g sukker
150 g sjokolade (helst 70%)
85 g hvetemel
4 egg

-Smelt smør, ha i sukker og smeltet sjokolade
-Rør inn hvetemel, ha deretter i et egg om gangen
-Fylles i smurte former (evt.kaffekopper) med formfett og hvetemel
-Stekes 8-10 min på 180 grader, til den "sprekker" på toppen

Serveres med vaniljeis, sorbet eller friske bær!

 

 



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stephaniebang

stephaniebang

26, Trondheim

Blid og glad jente fra Bergen som har bosatt meg i Trondheim, sammen med min samboer Tommy og våre to barn, Tobias og Julie. Utdannet kokk og er lidenskapelig opptatt av mat, både til hverdags og fest.

Kategorier

Arkiv

hits