Deilig salat med fyllt kyllingbryst!

Denne uka hadde jeg besøk av min kjære mor fra Bergen. Etter en god treningsøkt på kvelden var vi kjempe sulten, og hva passer vel bedre etter en treningsøkt enn en god salat og kylling.
I oppskriften her tok jeg det jeg hadde for hånden, så her er det bare å følge egen gane. Men husk at nå er mange av de norske grønnsakene på sitt beste, og proppfull av vitaminer så bruk gjerne dem!

Oppskrift 2 personer:

2 kyllingbryst
Fyll:
fetaost
chorizopølse

Salat:
ca 10 blader crispy salat
2 never ruccula
8-10 små plommetomater
1/3 agurk
1 liten rødløk
ca 10 sukkererter
1/3 pk Salatblanding med ristede nøtter og kjerner fra BAMA
Resten av glasset med fetaost (Her har jeg brukt Arla apetina feta i olje)

Dette gjør du:

Snitt kyllingbrystet i 2, fyll det med det du måtte ønske. I dette tilfellet, chorizo og fetaost med litt av oljen. Stek dem i en varm panne med litt olje og smør, salte og pepre og etterstek ca 10-12 minutt på 200 grader til den er gjennomstekt.

Vask og riv salat, kutt opp det du måtte ønske og ha i av salatblanding. Rett før servering blander du sammen alt med salatblanding og fetaosten. Bruk noe av oljen fra osten i salaten, den er det masse smak i. Ha i salt og pepper og bland godt. Anrett pent på tallerken. Her har jeg pyntet med balsamicosirup, som både er lekkert og smaker godt!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stephaniebang

stephaniebang

26, Trondheim

Blid og glad jente fra Bergen som har bosatt meg i Trondheim, sammen med min samboer Tommy og våre to barn, Tobias og Julie. Utdannet kokk og er lidenskapelig opptatt av mat, både til hverdags og fest.

Kategorier

Arkiv

hits