Marengs med mørk sjokolade og hasselnøtter

I helgen fikk jeg akutt søthunger, og hva er vel søtere enn marengs eller pikekyss som noen også kaller det!

Ingredienser:
(ca 25 stk)

2 eggehviter
1 dl. sukker
noen dråper eddik
2 ts. vaniljesukker
100 g. hasselnøtter
150 g. mørk kokesjokolade

Pisk eggehvitene stive, tilsett sukker og pisk videre til det ligner barberskum. Vend inn eddik, vaniljesukker, grovhakket kokesjokolade og hasselnøtter tilslutt.
Stekes i en forvarmet ovn på 180 grader i ca15 minutter til de blir lett gylden. Avkjøl på rist og nyt, gjerne med en kopp kaffe!
Oppbevares i en luftett kakeboks evt. Norgesglass.

TIPS: Dette er også en fin venninnegave.


I

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stephaniebang

stephaniebang

26, Trondheim

Blid og glad jente fra Bergen som har bosatt meg i Trondheim, sammen med min samboer Tommy og våre to barn, Tobias og Julie. Utdannet kokk og er lidenskapelig opptatt av mat, både til hverdags og fest.

Kategorier

Arkiv

hits