Må ha det, bare må ha det!!

Dette blir en ny kategori jeg legger til i bloggen min, hvor jeg skriver om og anbefaler saker og ting som kan være verdt å ha på kjøkkenet. Det er en jungel av produkter der ute så hvorfor ikke skrive om det, hvis det er bra! Gi gjerne tilbakemeldinger om dere er enige eller uenige med meg. Eller kanskje dere har et produkt dere er mer fornøyd med??


Dette er rett og slett spiselig spraymaling. Kommer i mange flotte farger og er super til å bruke på feks. kaker og cupcakes. Koster 180,- hos traktøren.


Mange vil nok si at Kitchen aid maskinene er litt i dyreste laget. Detter er jeg forsåvidt enig i, men bedre kjøkkenmaskiner finner du ikke, spørr du meg. Dessuten er de så fin at de kan stå fremme på kjøkkenbenken hele tiden. Noe som også gjør at de blir brukt oftere! Blenderen ble også nylig  kåret til best i test hos nettstedet KLIKK.no
Denne sirupen smakte jeg første gang på mine "American pancakes" når jeg var i staten for mange år tilbake. Og gjett om gjensynsgleden var stor da jeg fant den igjen på ICA Maxi for en stund tilbake. Nå er den blitt et fast invetar i kjøkkenskapet hjemme hos oss. bedre sirup skal du lete lenge etter!


Zalosprayen har blitt et "must" på kjøkkenet vårt. Jeg bruker den til oppvasken og til å vaske av kjøkkenbenken og bordet med. Den er drøy og dessuten kommer den i refill slik at vi sparer miljøet også!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stephaniebang

stephaniebang

26, Trondheim

Blid og glad jente fra Bergen som har bosatt meg i Trondheim, sammen med min samboer Tommy og våre to barn, Tobias og Julie. Utdannet kokk og er lidenskapelig opptatt av mat, både til hverdags og fest.

Kategorier

Arkiv

hits